Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(37025 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ulv72 napisał:
magdalena_d84 napisał:
WRONG SECURITY CODE!!! 6 razy probuje wyslac wiadomosc i nie moge!!!! a wiem ze dobrze kod wpisuje .....co sie dzieje ludzie no!!!!!!!!!!

po pierwszej nieudanej probie, trzeba rowniez wpisac w pierwszym okienku uzytkownika, do ktorego chcesz wyslac priv-a ...bo to niestety kasuje sie samo...i jesli tego nie wpiszesz a sam kod, nic z tego nie wyjdzie

drogi Ulv72 8 razy wpisywałam użytkownika i hasło i nic.... nawet komentarza do zdjecia nie moglam dodac danej osobie... nie wiem jak jest teraz...zaraz zobacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ok już działa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Lucjan Dziurgot
(lucjusz)
Wiking
W tym kraju, chyba, chcą zmusic do używania windows explorer, dlatego, ze z Firefox cody odczytują się inaczej, wiem to stąd, że jak nie mogłem się do banku zalogowac to mi macher z banku doradził przejście na explorer'a... , i pomogło! Może to byc po prostu problęm polskiej klwiatury, którą to te wyszukiwarki inaczej odczytują- to wersja bez teorii spiskowej .
Na ten przykład: w moim tekście w słowie "explorer'a" wycisnąłem tyko myślnik a w podglądzie wyskakuje jeszcze ukośnik... , jaja... ,wielkanocne :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Spróbuj Operę (notabene, stworzoną przez Norków), u mnie logowanie wszędzie, gdzie potrzebuję, przebiega bez problemów ze strony przeglądarki, główną przyczyną błędów w moim przypadku jest kulejące łącze .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
lucjusz napisał:
W tym kraju, chyba, chcą zmusic do używania windows explorer, dlatego, ze z Firefox cody odczytują się inaczej, wiem to stąd, że jak nie mogłem się do banku zalogowac to mi macher z banku doradził przejście na explorer'a... , i pomogło!

że też banki doradzają uzywania najbardziej NIEzabezpieczonej przeglądarki. Problem z przeglądarkami polega na tym jak jest standardy webowe są interpretowane podczas rendrowania strony internetowej. Do niedawana explorer był własnie tym produktem który robił to w sposób najbardziej randomowy... troche się zmieniło

Dino:
Spróbuj Operę (notabene, stworzoną przez Norków)

dokładnie na Waldemar Thranes gate 98 na 4 piętrze powstaje właśnie ta część (silnik przeglądarki) która powoduję takie wyżej opisane błędy Jak coś nie działa to do nich hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Marcinlbn napisał:
lucjusz napisał:
W tym kraju, chyba, chcą zmusic do używania windows explorer, dlatego, ze z Firefox cody odczytują się inaczej, wiem to stąd, że jak nie mogłem się do banku zalogowac to mi macher z banku doradził przejście na explorer'a... , i pomogło!

że też banki doradzają uzywania najbardziej NIEzabezpieczonej przeglądarki. Problem z przeglądarkami polega na tym jak jest standardy webowe są interpretowane podczas rendrowania strony internetowej. Do niedawana explorer był własnie tym produktem który robił to w sposób najbardziej randomowy... troche się zmieniło

Dino:
Spróbuj Operę (notabene, stworzoną przez Norków)

dokładnie na Waldemar Thranes gate 98 na 4 piętrze powstaje właśnie ta część (silnik przeglądarki) która powoduję takie wyżej opisane błędy Jak coś nie działa to do nich hehe

Nie wiedziałem, że twórcy Opery robią również Firefox i konkurują sami ze sobą .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Dino napisał:

Nie wiedziałem, że twórcy Opery robią również Firefox i konkurują sami ze sobą .

nie wiem z którego zdania wywnioskowałeś że Opera ma co kolwiek wspólnego z Firefox... na bank tego nie zasugerowałem... oczywiście to co napisaleś jest to głupotą ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(goga)
Wiking
JA tez nie moge wysylac prv wiadomosci :/ zrobilam w narzedziach tak jak pisaliscie i dalej nic Proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
napisz mi na priv co dokladnie dzieje sie kiedy chcesz wyslac wiadomosc prywatna do jakiegos uzytkownika, jaki komentarz otrzymujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ulv72 napisał:
napisz mi na priv co dokladnie dzieje sie kiedy chcesz wyslac wiadomosc prywatna do jakiegos uzytkownika, jaki komentarz otrzymujesz ?

acha sorki, przeciez ty nie mozesz wyslac priv-a , niezle to wymyslilem

oki, ale czytac mozesz, wiec wysylam ci na priv moj adres e-mail, opisz tam to o co wczesniej prosilem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok